SsangYongs nylansering i Sverige kunde inte fått bättre start. Nya Tivoli hamnar rätt in i den populära kompakta suvklassen. Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Ssangyong Tivoli 1,6 e-XDi AWD

Från att varit ett bilmärke i periferin gör koreanska SsangYong ett rejält lappkast med ny importör och en hel rad nya modeller. Lilla kompaktsuven Tivoli må ha ett roligt namn, men under ytan visar den på duktigheter.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är inte var dag som man får köra en helt ny bilmodell på hemmaplan i Sverige, närmare bestämt i vackra Sälenfjällen! Koreanska SsangYong förbereder i dagarna en större lansering men Teknikens Värld är först i landet att köra den modell som svenska SsangYong-organisationen kommer att inrikta sig mest på, kompaktsuven Tivoli.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!