Provkörning av Suzuki Baleno Exclusive 1,0 Boosterjet

Baleno gör comeback. Namnet syntes senast 2002, men nu är det tillbaka i en helt ny bil med bra pris, plats för fem och dessutom ett litet slugt hybridsystem om du köper den dyraste versionen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Antingen var det så att gotlänningarna närde en speciell kärlek till förra generationen Suzuki Baleno, eller så var återförsäljaren extremt duglig. Hur ska man annars förklara att Baleno sålde bäst i Sverige just på Gotland av alla ställen. Därför är det kanske ingen slump att provkörningen av helt nya Baleno företas på Gotland. Här finns fortfarande ganska gott om rullande exemplar av gamla modellen som kom i mitten av 90-talet. En anledning är att det såldes många, en annan att bilar inte rostar här i samma omfattning som annorstädes.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!