Foto: Patrik Lindgren

Provkörning av Suzuki Vitara 1,4T Boosterjet Hybrid AllGrip Select 4x4

Suzuki slår sig för bröstet när deras 4x4-koncept fyller 50 år. vitara bjuder på ett väldigt milt ansiktslyft och kommer dessutom med mildhybriddrift, frågan är om det kan göra åldringen vitara vitalare? vi provkör och tar reda på det.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vi har testat Suzuki Vitara i ett flertal olika utföranden tidigare och har i princip alltid kommit fram till att Vitara må vara en rätt fräsch och någorlunda modern bil utseendemässigt, men den har alltid haft en del tillkortakommanden gällande komfort och brist på körupplevelse. Har det förändrats nu med mildhybriddriften? Låt mig återkomma till det.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!