Tesla Model S Signature Performance Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Tesla Model S Signature Performance

Håller Tesla på att bli det nya Apple? Ska Elon Musk bli den nya Steve Jobs? Den kaliforniska biltillverkaren Tesla Motors omgärdas av enormt mycket uppståndelse och frågor just nu. Genom att köra prestandasedanen Model S hoppas vi få svar på några av dem.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Den första frågan ovan kan man nog svara ja på direkt. Tesla ser än så länge ut att ha potential att göra för bilindustrin vad Apple gjorde för mobilindustrin. På samma sätt som Apple gick emot alla konventioner och skapade en, visserligen inte helt, ny typ av mobiltelefon men som ändå uppfattades helt annorlunda av kunderna verkar Tesla ha tagit en förbifart runt den traditionstyngda och svårmanövrerade bilbranschen och skapat en bil som ingen tidigare kunnat föreställa sig.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!