Foto: Toyota

Provkörning av Toyota Aygo 1,0

Toyotas minsta modell har fått ett omfattande ansiktslyft. Dit inräknas inte bara det nya ansiktet utan det har pillats på det mesta. Men det ska icke glömmas att det här fortfarande är en av Sveriges billigaste bilar.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Med en besättning på två personer med tillhörande bagage får trepipen plågas ordentligt för att komma upp i dansk motorvägsfart. Under 4 000 varv händer det i princip ingenting. Blicken söker efter trädtoppar för att kolla vindläget då det känns som det blåser. Men träden står stilla, det är bara Aygo som rör sig i sidled.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!