Provkörning av Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid

Ut med Auris, in med Corolla! Toyota tar tillbaka det klassiska modellnamnet nu när deras bidrag till golfklassen lanseras i nytt utförande som utlovas vara roligare och bättre än någonsin.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

8,1 sekunder till 100 km/h. Det är ganska snabbt för att vara en hybridbil, och väldigt snabbt för att vara en hybrid från Toyota. Det här kan mycket väl vara första gången Toyota lanserar en ny hybridmodell och noggrant understryker att den är snabbare än alla jämförbara konkurrenter. Det visas tabeller där nya Toyota Corolla Touring Sports hamnar bäst till i förhållande till konkurrenterna. Accelerationen från 0 till 100 km/h är till exempel sex tiondelar snabbare än Volkswagen Golf Sportscombi 1,5 TSI samtidigt som Toyotan drar omkring en deciliter mindre bensin per mil. Dessutom talas det mycket om körglädje och design.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!