Det tredje barnet är nu så nära tonåren så att hon har slutat att vara med på bild…

Provkörning av Toyota Proace Verso Electric

Det finns en marknad även utanför taxiföretagen för eldrivna familjebussar. Chefredaktören är den målgruppen. Nu har han skjutsat sin familj i Toyota Proace Verso Electric. Här kommer domen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vi är fler än ni tror, kära biltillverkare. Vi som går och hoppas på att nån av er till slut ska komma till sans och fylla ett transportbilsgolv med 3-4 Tesla-batterier på 100 kWh styck, montera stolar ovanpå, lämna plats för några cyklar, en hundbur och lite ”övrig” packning. Sen kan ni meddela att ”ojdå, den blev lite tung – ni måste ta lastbilskörkort för att få köra med den här – men räckvidden är lite drygt 150 mil”.
Nu kan jag bara tala för mig själv, men jag skulle gladeligen göra det. Ta lastbilskörkort alltså, för att kunna transportera det som jag är van att få med mig med nuvarande fossil­drivna bilar. Tills min och många andras önskedröm slår in och uppfylls så får jag hålla till godo med det som finns tills buds i dag. 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!