Foto: Toyota

Provkörning av Toyota RAV4 Hybrid AWD-i

”Inga fler tråkiga bilar!” säger högsta chefen Akio Toyoda. Stämmer det in på nya RAV4? Vi är nere Barcelona för att utreda det, den nya fyrhjulsdriften och allt annat som är nytt!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Första ögonkontakten är inte av den mest romantiska sorten. Min blick möter den kraftigt vinklade och veckade karossen i ett underjordsgarage. Bilen som nu är här i femte generationen upplevs större än sin 4,6 meter angivna kroppslängd. Design som sticker ut från mängden är något Toyota varit flitiga med på sistone och inget jag blir särskilt överraskad över. Men även om fronten inte är helt olik en SsangYong Tivoli gifter sig designen bra med resten av bilen som avslutas med baklyktor som påminner om Opel Insignia.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!