Provkörning av Toyota Yaris GRMN

Den bestående känslan efter att ha kört förserieversionen av kompressortrimmade Yaris GRMN på Nürburgring är tydlig – det här är på riktigt. Och det är bra.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Toyota har valt platsen för provkörningen av Toyota Yaris GRMN (utläses Gazoo Racing tuned by Meisters of the Nürburgring…) med omsorg. Klassiska Nürburgring. Nordslingan. Det gröna helvetet. Om det är någonstans i världen som en bil lätt kan avslöjas som underpresterande, så är det här. Men så blir aldrig fallet med de maskerade förseriebilar som vi kör. Den stora lanseringen av produktionsfärdiga modellen sker alldeles runt årsskiftet, men Toyota bidar inte sin tid. Man vill lansera prestandadelen GRMN i Europa nu.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!