Provkörning av Volkswagen Beetle Cabriolet Dune TSI 220

Oj, har Volkswagen återupplivat Beach Buggyn?! Nej, det har de inte. Beetle Cabriolet Dune må föra tankarna till det glada sextiotalets strandliv men så värst mycket mer än en dyrare och tuffare Beetle är det inte.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vill du åka till Amsterdam och köra på sanddyner med en Beach Buggy? När en sådan fråga kommer från chefen svarar man förstås inte nej. Det ska dock visa sig att redaktionschef Engström överdrev lockelsen i uppdraget en smula (för första gången någonsin, reds anm), förmodligen i syfte att få jobbet gjort snabbt. Amsterdam är visserligen Amsterdam, men sanddynerna är inga sanddyner och Beach Buggyn är ingen Beach Buggy. Provkörningen går snarare ut på att köra Volkswagen Beetle Dune Cabriolet genom Amsterdams förorter.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!