Volkswagen Cross Up Foto: Erik Wedberg

Provkörning av Volkswagen Cross Up

Cross Up ger sken av att vara en minibil redo för äventyr. Så länge äventyren sker inom asfaltens gränser går det bra, men annars tar det snabbt stopp.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är inte svårt att förstå biltillverkarnas iver att prångla ut bilmodeller som ser ut som suvar. Den stora suvtrenden må ha lagt sig men nu är det en småsuvstrend som sveper över marknaden. Opel har till exempel fått dubbla produktionstakten av sin lilla Mokka, det samma gäller för Peugeot och deras 2008.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!