Foto: Volkswagen

Provkörning av Volkswagen T-Cross 1,0 TSI 95

Suvmarknaden börjar bli ganska mättad vid det här laget, men det hindrar inte Volkswagen från att lansera ytterligare en suv. Vi har åkt till Mallorca för att känna på nya T-Cross.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

När det kommer till bilar i denna storleksklass vill tillverkarna gärna krydda dem lite med spexiga färger i interiören och på fälgarna. Ett försök att göra dem lite mer intressanta än vad de är. Bland annat gjorde Nissan det med Juke och Volkswagen det med minstingen Up. T-Cross är inget undantag och min fördom bekräftas snabbt då flottan uppradad framför mig på flygplatsen i Mallorca innehåller en palett av flertalet pastellfärger. Färger som du troligtvis inte kommer att se på vanlig väg i Sverige då kunderna sällan vågar sväva ut allt för mycket. Tråkigt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!