Provkörning av Volkswagen Tiguan 2,0 TDI 150 DSG7

Första generationen Tiguan höll ut i nästan tio produktionsår, en evighet i bilsammanhang. Därför innebär generationsskiftet avsevärda förbättringar på de flesta plan. Vi provkör i ett vintrigt Lappland.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Baserad på Volkswagengruppens senaste tvärställda motor- och plattformsarkitektur MQB är nya Tiguan första högbyggda suven med denna teknik. År 2020 ska Volkswagen ha en suv i varje segment, räkna därför med att Tiguan kommer att få både små och större syskon de närmaste åren. Detta är den främsta fördelen med att använda flexibla bygglösningar. Nya Tiguan introduceras hos Volkswagen-handlarna i april/maj men redan nu har vi provkört bilen vintrigt och snörikt på ”hemmaplan” i Lappland.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!