Provkörning av Volkswagen Touareg 3,0 TDI 4Motion

Touareg är längre och bredare men framför allt smartare. Med Volkswagens största bildskärm, adaptiva krängningshämmare och lättare kaross får Touareg en modern touch.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Touareg är på alla sätt en modern bil, en bil av sin tid. Midjelinjen har blivit högre, fönsterytorna mindre och utsikten begränsad. Verkligheten, under provturen gestaltad av 2 300 meter höga Wilder Kaiser, doseras i stället i lagom stora portioner genom bildskärmen i instrumentpanelens mitt, återskapade av Google Earth i behändigt 15 tums format. I 3D om man så vill.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!