Foto: gllin@bt.bonnier.se

Provkörning av Volvo S90 T6 AWD

Volvos sedanmodeller har mest levt gott på de utländska marknaderna, men nu får kombibilsarvet sig en känga. S90 tar Volvo till en ny klass.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

För snart tre år sedan presenterade den då nytillträdde designchefen för Volvo Thomas Ingenlath konceptbilen Concept Coupé. Bilen stod ut med retroinslag hämtade från P1800 och rejält modernt anslag i allt annat. Mediabruset ville aldrig sluta, bilen kammade hem designpriser över hela världen och fick även efterföljare i sportkombi- (Concept Estate) och XC-utförande (Concept XC Coupé). Och nu finns, nästan, samma bil att köpa hos en Volvo-handlare nära dig.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

PASSA PÅ! Just nu får du Expressen Premium på köpet!

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill
  • Just nu får du fri tillgång till Expressen Premium tom 31 augusti. Din prenumeration avslutas automatiskt (värde 79 kr/mån).

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!