Volvo V60 D3

Provkörning av Volvo V60 D3

Akterpartiet är karakteristiskt, nya Volvo V60 sticker verkligen ut. Snitsig som aldrig förr. Men vi undrar om funktionen offrats på formens altare.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är tajt nu, knappt har Volvo S60 – som testas i Teknikens Värld nummer 22/2010 (13 oktober) – så smått börjat rulla på svenska vägar innan den halvkombilika V60 tränger sig på. Jag skriver "halvkombilika" eftersom Volvo V60 har ett brant sluttande bakparti till skillnad från det större syskonet V70. Uttrycket herrgårdsvagn är ersatt av Sports Wagon. Den mindre V50 har även den mer vertikal baklucka än V60. Aldrig har Volvo haft en så fullsatt produktportfölj som nu, antalet varianter börjar komma i kapp paletterna från Audi och BMW.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!