Vi låter nya Volvo V70 T6 AWD möta Volvo V70 Classic rond för rond.

Provkörning av Volvo V70 T6 AWD

Stilen är omisskänlig Volvo – nya V70 infriar de flesta svenska kombiköparnas drömmar och förhoppningar vad gäller utseende, komfort och funktion. Beträffande teknik, säkerhet och ekonomi låter vi nya modellen möta gamla "Classic" i en första utmanande göteborgsk derbymatch på bortaplan.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är sju år sedan sist och det är mer än uppenbart att en ny stor Volvo-kombi inte längre enbart är en riksangelägenhet. År 2000 presenterades den då sprillans nya V70 "N" på franska rivieran.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!