Foto: Glenn Lindberg

Strandbilar: Fiat Panda Moretti Rock, Mini Moke och Volkswagen 181

Coola ner. Ta ledigt och följ med till stranden. Stuvar vi om bland kylväskor, parasoll och vattenskidor så finns det plats. Välj fordon själv! Fiat Panda Moretti Rock, Mini Moke eller Volkswagen 181.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Strandlivet är tidlöst. Det har liksom alltid handlat om samma sak. Att klä av sig och slappa. När det blir för enformigt aktiverar man sig med ett dopp eller kastar föremål mellan sig. När det blir kväll spelar man gitarr och klär av sig än mer. Även fordonen till stranden har varit avklädda och okomplicerade. Ingenting mer än det absolut nödvändigaste finns att tillgå. Ofta inte ens ett ordentligt tak. Däremot kan man fylla dem med vänner och allsköns tingeltangel för att klara en heldag på stranden.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!