BMW M3 mot Audi S5.

Herre på täppan

Test av Audi S5 och BMW M3 Coupé

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Herre på täppan

Audi S5 spänner sina smäckra och uppskattade karossmuskler mot helt nya BMW M3. Båda har riviga V8-motorer och spelar minst sagt på känslor och ägarnas attityder. Vem spelar spelet allra bäst?

Audi S5

Än en gång har Audi visat sin ingenjörskonst. S5 blandar snabba fartresurser med en långfärdskomfort av högsta rang. V8-motorn är en pärla, men vi saknar lite udd på kraftkaraktären, något som kommer i RS5 (som kommer 2008-09).

BMW M3 Coupé

M3 har vuxit upp, blivit lite rundare, lite snällare. Fast snabbare! Den nyutvecklade V8-motorn fräser och lever om som en racingmaskin, samtidigt som chassit är anpassat för både väg- som bankörning. Fortfarande en de bästa i sin (alldeles egna) klass.

Ladda ner: 0720_test_bmw-m3_audi-s5.pdf

 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital prenumeration

Allt du vill veta om alla bilar

Gratis första månaden - därefter 99 kr/månad

  • Flest och mest omfattande tester av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen
  • Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr