Nya BMW M3 Competition Sedan ställs i detta test mot Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio och Porsche Boxster 25 Years Edition. Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Nya BMW M3 mot Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio och Porsche Boxster

I tider av likriktning ställer sig tre karaktärer på tvären och gör sin egen grej. Testlaget smakar av tre kryddstarka anrättningar med helt olika smak. Frågan är vilken du helst skulle vilja ha.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Sveriges populäraste biltest

Vi testar alla bilar på svenska vägar, där du kör. Vi mäter förbrukning och räckvidd på väg och i labb, vi testar säkerheten och vi redovisar alla ägandekostnader. Allt detta och mycket mer om följande bilar får du i detta test:

  • Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
  • BMW M3 Competition Sedan
  • Porsche Boxster 25 Years Edition

Detta test plus allt övrigt exklusivt och unikt material på teknikensvarld.se får du tillgång till som prenumerant. Teckna din prenumeration längre ned på denna sida. Första månaden är gratis.

När Tidernas väg passerar trakten kring Järvsö i Hälsingland öppnar landskapet sig på ett majestätiskt sätt och trakten är bedövande vacker. Gröna kullar och röda stugor flankerar Ljusnans blå vatten. På himlen guppar små vita molntussar.
Men det fäster man ingen större vikt vid när man stormar fram i testets färgglada karameller. Tidernas väg inbjuder till bilkörning, där man hela tiden har ögonen på vägen och vaket följer alla förändringar i sträckning och underlag. Med bilar som dessa är det precis vad man önskar sig, i kontrast till den sömniga lunken på E4 som löper längs kusten inte så långt bort.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!