Ford Ranger, Isuzu D-Max, Mazda BT-50, Mitsubishi L200, Nissan Navara och Toyota Hilux.

Slitvargarna bekänner färg!

Test av Ford Ranger, Isuzu D-Max, Mazda BT-50, Mitsubishi L200, Nissan Navara och Toyota Hilux

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Ford Ranger

En Mazda BT- 50 med Ford-emblem. Har dock dyrare reservdelar än Mazdan och även något dyrare i inköp. Inget talar egentligen för att köpa Ford istället för Mazda.

Isuzu D-Max

Högljudd under färd och detaljkvaliteten är inte den bästa. Annars en bra comeback för Isuzu på den svenska marknaden. Lastar mest och i högsta grad användbar både för jobb och fritid. Prisvärd i inköp.

Mazda BT-50

Låg milkostnad talar för Mazda. Dessutom bra lastkapacitet. I övrigt får japanen se sig slagen av landsmännen på de flesta punkter, utan att göra bort sig. Ett val för dig som tänker nästan enbart med plånboken.

 

Mitsubishi L200

Vår vinnare därför att den egentligen bara är dålig på lastkapaciteten, 760 kilo är inte mycket mer än en vanlig kombi. L200 uppför sig tryggt och bekvämt. Viktigt är att den också har ett väl fungerande antisladdsystem.

Nissan Navara

Bilen som alla trivs bäst i – förutsatt att du sitter där fram. Baksätet är ett skämt, liksom lastkapaciteten. Dessutom väldigt dyr att köpa. Mest personbilslik inuti, där har Nissan gjort flera rätt. Men den är ändå långt ifrån bäst.

Toyota Hilux

Klart mest lastbilskänsla i det här gänget. Fram sitter du tyvärr dåligt. Lastar rätt lite. Men värst är att säkerheten saknas vid en undanmanöver. Köp inte den här bilen innan Toyota utrustat den med antisladdsystem.

Ladda ner: 0723_test_sex-pickuper.pdf

 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!