The Stockholm Job

The Stockholm Job

Test av Mini Cooper S, Seat Leon Cupra, VW Golf GTI Edition30

Mini Cooper S

Kopian som blev Originalet. BMW hanterar varumärket Mini helt korrekt, de flesta gillar bilen för dess utstrålning och dess kärnvärde. Nästan ingen liknar Mini Cooper vid en ur-Mini från 1959 längre. Men, nu som då, är bilen bråkig och okomfortabel. På gott och ont.

Seat Leon Cupra

Seat Leon Cupra är bilen för dig som vill leka racerförare hela dagarna. Hetsigt temprament och stenhård chassisättning måste gillas för att man ska stå ut. Gör man det så betlar Cupra tillbaka med hög busfaktor och en gnutta förnuft.

VW Golf GTI Edition 30

Vi trodde inte att VW Golf GTI kund bli så mycket bättre men Edition 30 visar att bäst kan bli bättre! Och dyrare, mycket dyrare. Vanliga GTI erbjuder fortfarande mer pulver för pengarna - vårt val. Glöm bara inte att kryssa för DSG-lådan, väl värd pengarna.

Ladda ner: tv0706_mini_golf_leon.pdf

 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital prenumeration

Allt du vill veta om alla bilar

Gratis första månaden - därefter 99 kr/månad

  • Flest och mest omfattande tester av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen
  • Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!