Thed Björk går till TTA!

Ännu en svensk toppförare går till nystartade racingserien TTA. Det är Thed Björk som efter årets seger i Camaro Cup och en kontroversiell STCC-final nu tar steget över till TTA.

Övergången är inte officiell och Thed Björk får inte säga något. Men han erkänner i alla fall att det blir TTA och att han kommer att ingå i ett redan befintligt team.

Enligt vad vi erfar blir det Volvo Thed Björk kommer att köra och han blir då alltså teamkamrat med bland annat Fredrik Ekblom. Stark föraruppställning minst sagt och det återstår att se om även Robert Dahlgren ingår i denna eller om han kör WTCC 2012. Inget beslut är taget i frågan huruvida Volvo ska köra WTCC 2012.

Thed Björk är en av årets nyckelfigurer i STCC även om han inte kört serien. Men i finalen deltog han i biogasteamet och blev omkörd under gul flagg av Richard Rydell som korades som mästare. Men detta är ännu inte klart och ännu en protest ska avhandlas.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!