Trött på din tråkiga och trånga pendlingsbil? Köp då den här förlängda S-klassen och anställ en chaufför, så kan du sträcka på benen ordentligt på väg till jobbet.

För det är precis vad du kommer att behöva göra. Jobba, alltså. Bilen, som just nu är till salu i Nederländerna, har nämligen en prislapp på 697 480 euro, vilket i dagsaktuell växlingskurs motsvarar knappt sju miljoner kronor.

Mercedes-Maybach S 600 Pullman är en massiv pjäs med en totallängd på 6,5 meter, vilket gör den hela 105 centimeter längre än vanliga S-klass – som den baseras på. Samtliga extra centimetrar är förlagda mellan axlarna vilket ger ett axelavstånd på imponerande 442 centimeter. Utöver den ökade längden har Pullman även tio centimeter på höjden.

mercedes-maybach-s600-pullman-09

Endast sex exemplar av S 600 Pullman ska hittills ha tillverkats, och denna bil är den enda som just nu är till salu. Just den här bilen är klädd i svart exteriör och beige/svart interiör.

Nypriset för Mercedes flaggskeppsmodell startar på ungefär 4,6 miljoner kronor, vilket gör att det här exemplaret – även om det utrustats med en hel del extrautrustning – faktiskt verkar ha stigit i värde.

För fler smaskiga detaljbilder – kolla in galleriet nedan!


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer