Söndagen den 23 september kör vi årets avslutande trackday på Mantorp och det finns faktiskt några platser kvar – boka nu!

Teknikens Världs, Michelins och Öhlins gemensamma trackday på Mantorp Park närmar sig med stormsteg – söndagen den 23 september kör vi. Och än så länge finns det några platser kvar, men se till att boka i tid – de går åt!

Succén från i våras hänger kvar i minnet och vi har vässat förmiddagsprogrammet ännu mer för att lyfta upplevelsen till nya höjder. Exakt vad det handlar om får bli en överraskning, men det finns en röd tråd som hänger kvar från de stora racingfinalerna med STCC och Carrera Cup dagen innan till vad vi kommer att bjuda på. Spännande!

SÄKRA DIN PLATS: Boka direkt

För dig som är ny inför vårt trackdaykoncept så kan det enklast förklaras som en blandning av teori och praktik. Förmiddagen går åt till säkerhetsgenomgång, medåkning där våra förare visar spåret runt Mantorp samt ett teoripass där vi i våras gick igenom resultaten från när vi byggde en trackdaybil och testade. Givetvis stod bilen på plats och Michelins samt Öhlins tekniker fanns (och finns!) på plats för att förklara och svara på frågor.

TRACKDAY: Här är programmet

Under eftermiddagen väntar fyra körpass per grupp för de tre grupperna. Du kör med din egen bil, du har heltäckande klädsel och hjälm på huvudet. Så klicka in på länken och boka din plats innan alla går åt. Väl mött på Mantorp!

Nedan ser du filmen samt bilderna från vårens trackday på Mantorp Park.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer