Trackday med Teknikens Värld

Nu förbereder vi oss för ännu en av våra oerhört populära dagar på banan – Teknikens Världs Trackday. Vi kör på Mantorp Park igen den 13 maj 2021 – skynda dig att boka, platserna brukar gå åt rasande fort.

Kör din bil på racerbana! Utveckla din körning och bli en bättre förare samtidigt som du kommer att ha en fantastiskt rolig dag. Våra bandagar, som vi anordnar tillsammans med våra partners Cupra, Michelin och Öhlins på Mantorp Park, är bortskämda med fantastiska recensioner av våra deltagare, så vänta inte med att anmäla dig – för nu kör vi igen!

Välkommen till Mantorp Park torsdagen den 13 maj, alltså Kristi himmelsfärdsdag!

Platserna går normalt åt i en rasande takt, så vill du hänga med bör du boka i tid. Mer information och bokning nedan.

Corona-anpassat

Vi har anpassat upplägget under dagen för att göra ett coronasäkrat arrangemang, vilket betyder att vi har en grupp på förmiddagen och en grupp på eftermiddagen med identiska upplägg. Vi börjar med en säkerhetsgenomgång och teori innan det är dags att ta sig ut på banan!

Tyvärr har vi inte möjlighet att ha några medåkare eller annan publik på området denna gång.

Nedan kan du se hur det såg ut på Mantorp Park när vi hade vår trackday för hösten 2020.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!