Saab Automobile gick i konkurs 19 december förra året. De Saab-anställda har fått sina uppsägningsbesked per post under januari månad. En av de anställda auktionerar nu ut sitt uppsägningsbesked på Tradera.

En anställd vid Saab Automobile i Trollhättan har tagit sin chans till att tjäna lite extra kosing. Han eller hon har på auktionssajten Tradera till högstbjudande lagt ut det uppsägningsbesked som skickades ut via Wistrands Advokatbyrå.
På uppsägningsbeskedet står bland annat att läsa att arbetsgivaren, Saab Automobile AB, har försatts i konkurs och att den anställdes uppsägningstid påbörjades 22 januari samt att sista anställningsdag är 22 april.
Uppsägningsbeskedet är undertecknat av konkursförvaltarna Hans L Bergqvist och Anne-Marie Pouteaux.

Säljaren, som kallar sig Rockabilly, vill ha hela 3 600 kronor eller mer för uppsägningsbeskedet och motiverar den höga prislappen på följande vis:

Här har ni chansen att köpa ett äkta intyg av att en SAAB-arbetare blir uppsagd pga KONKURS  I perfekt kondition då det bara är öppnat och sedan ilagt i samma REC-kuvert.
Kuvertet får ni också precis som bilderna visar.
Kuvertet har streckkod.
Om bara några dagar har många f.d SAAB-anställda öppnat brevet och kladdat ner det stoppat det långt ner i byrålådan helt ”ihopknöcklat”.
Ingen prutmån över huvudtaget.

Här har du annonsen om du vill lägga bud eller bara är nyfiken.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer