Det finns många anledningar till att ha bråttom, men det är få som rättfärdigar att köra för fort. Frågan är vad denna förare hade för anledning till att skynda sig hem...

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Hur många anledningar till att skynda sig extra mycket för att komma hem kan du komma på? Vi kan komma på massor. Hur många kan du, med handen på hjärtat och hjärnan, komma på som faktiskt rättfärdigar att köra för fort? Det är ytterst få, om du frågar oss. Frågan är bara vilken anledning föraren i detta klipp hade till att ha så infernaliskt bråttom hem.

Egentligen finns det inte så mycket att skriva om händelsen. Vi vet ju faktiskt inte ens om det var hemma som föraren ”parkerade” sin bil. Vi vet inte heller om det var avsiktligt eller ej. Sannolikt lutar det åt att det varken var hemma eller avsiktligt, utan snarare mot att det gick lite väl fort och att föraren helt enkelt tappade kontrollen över bilen och landade i någon helt annans garage.

Avslutningsvis vill vi uppmana alla att köra lugnt, följa hastighetsgränserna och att inte skynda i trafiken. Sannolikheten ATT du kommer hem ökar faktiskt ju lugnare du kör. Tänk på det nästa gång du har bråttom någonstans.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer