Vi kör Tesla Model 3 i New York

Teknikens Världs Erik Wedberg har begett sig till New York för att köra Tesla Model 3. Där ska han tillsammans med fotograf Glenn Lindberg undersöka om den mindre elbilen är så bra som den sägs vara.

Teknikens Värld nummer 21/2018

I Teknikens Värld nummer 21/2018 kan du läsa allt om hur Tesla Model 3 upplevs. Du kan köpa tidningen här.

Erik Wedberg och Glenn Lindberg har lämnat sitt pick och pack i Stockholm och tagit sig till Meatpacking District på Manhattan i New York, närmare bestämt till Teslas showroom i området som en gång i tiden var ”The Big Apples” centrum för kötthantering, med slakterier, packning, distribution och så vidare.

I detta område, som utöver Tesla Inc huserar andra storheter till företag, hämtar de ut en Model 3, det vill säga Teslas senaste modell, tillika märkets instegsmodell.

I filmen nedan får du hänga med på en längre tur i ”deras” Tesla Model 3 Long Range, modellen med 75 kWh-batteri som enligt amerikanska EPA-körcykeln räcker till uppemot 50 mils körning.

I Teknikens Värld nummer 21/2018 bjuder Erik på ett långt reportage om Tesla Model 3 där han berättar allt om den amerikanska elbilen. Missa inte det!


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer