Viasat sänder TTA – Elitserien i Racing 2012

Viasat har säkrat rättigheterna till TTA – Elitserien i Racing 2012 och kommer att sända säsongens åtta tävlingar live.

– Ett nytt svenskt racingmästerskap kittlar lite extra, och jag är säker på att Elitserien i Racing kommer att bjuda på högklassig, spännande och dramatisk racing, säger Per Tellander, sportchef på Viasat.  

Tävlingarna kommer att sändas direkt i TV10 och i fler av Viasats kanaler i ett vidare upplägg som kommer att avslöjas inom kort. Även supportklasserna kommer att sändas, i sammandrag, på Viasat Motor.  

– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera en lösning med exponering på TV10 för TTA – Elitserien i Racing, säger Kristian Hysén på IMG som representerar TTA.  

TTA – Elitserien i Racing hamnar tillsammans med Viasats motorpaket som bland annat innehåller Formel 1, Speedway GP, MotoGP, Nascar, Eeuropaserien i Formel 3 och DTM.  

–     Vi är oerhört glada över att inleda ett samarbete med Viasat som ger oss de absolut bästa möjligheterna att nå ut till motorsportintresserade i Sverige, säger Greger Peterson, vd för TTA – Elitserien i Racing.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!