I USA ges det just nu en kraftig rabatt på Volvo XC90. Motsvarande nästan 200 000 kronor kan köparen av Volvos största och lyxigaste bilmodell spara.

Rabatten gäller de XC90 T8 Excellence av modellår 2017 som finns ännu finns i lager – nästa års modellår står nämligen redan i handlarnas skyltfönster och väntar.

LÄS OCKSÅ: XC90 Excellence – lyxigaste svensken i Geneve

20 000 dollar är det i rabatt på för alla intressenter, och ytterligare 3 500 dollar får du i rabatt om du äger, eller tidigare har ägt, en bil av ett konkurrerande märke. Så om du kan uppvisa bevis på ditt ägarskap av en Acura, Audi, BMW, Cadillac, Infiniti, Jeep, Lexus, Lincoln eller Mercedes så är det alltså motsvarande nästan 200 000 kronor i rabatt totalt.

Volvo XC90 Excellence 2016

Samtliga bilar är i Excellence-utförande, vilket innebär en strikt fyrsitsig XC90 med separata fåtöljer i baksätet, kyl i baksätet och champagneglas i baksätet – för att bara nämna några få extra finesser. I USA kostar XC90 T8 Excellence normalt från 105 000 dollar, men om man klarar sig utan modellår 2018, så är den alltså bra mycket ”billigare” just nu.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer