Prenumerera på Teknikens Värld

Volvo rear ut lyxigaste XC90:n

I USA ges det just nu en kraftig rabatt på Volvo XC90. Motsvarande nästan 200 000 kronor kan köparen av Volvos största och lyxigaste bilmodell spara.

Volvo XC90 Excellence

Rabatten gäller de XC90 T8 Excellence av modellår 2017 som finns ännu finns i lager – nästa års modellår står nämligen redan i handlarnas skyltfönster och väntar.

LÄS OCKSÅ: XC90 Excellence – lyxigaste svensken i Geneve

20 000 dollar är det i rabatt på för alla intressenter, och ytterligare 3 500 dollar får du i rabatt om du äger, eller tidigare har ägt, en bil av ett konkurrerande märke. Så om du kan uppvisa bevis på ditt ägarskap av en Acura, Audi, BMW, Cadillac, Infiniti, Jeep, Lexus, Lincoln eller Mercedes så är det alltså motsvarande nästan 200 000 kronor i rabatt totalt.

Volvo XC90 Excellence 2016

Samtliga bilar är i Excellence-utförande, vilket innebär en strikt fyrsitsig XC90 med separata fåtöljer i baksätet, kyl i baksätet och champagneglas i baksätet – för att bara nämna några få extra finesser. I USA kostar XC90 T8 Excellence normalt från 105 000 dollar, men om man klarar sig utan modellår 2018, så är den alltså bra mycket ”billigare” just nu.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa