Filmen från Teknikens Världs trackday på Mantorp Park 5 maj 2016

Här är den efterlängtade filmen från vår soliga och fartfyllda bandag på Mantorp Park den 5 maj.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi har redan visat er de många bilderna, och nu äntligen har vi fått fram den av många efterlängtade filmen från vår och våra partners (Michelin, Polestar och Öhlins) trackday som ägde rum på Mantorp Park den 5 maj i år.

 Missa inte bankörning steg två.

Kan du inte få nog av bankörning i allmänhet och vår trackday den 5 maj i synnerhet bör du helt klart slå upp sidan 10 i nya numret av Teknikens Värld där du serveras sex sidor med bilder och ett härligt reportage om den lyckade bandagen.

Och du! Du har väl inte missat att vi nu tar bankörning till nästa nivå? Den 22 juni kör vi på Gelleråsen i vad vi kallad Trackday 2.0. Det är en uppföljningskurs i bankörning som tillsammans med våra instruktörer ska hjälpa dig att utvecklas som förare. Läs mer om Teknikens Världs Trackday 2.0 här.

I höst blir det en ny trackday på Mantorp Park, närmare bestämt den 18 september. Håll utkik i tidningen och på teknikensvarld.se för mer information inom kort.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!