Foto: Glenn Lindberg

Garagesnack 2/2012

Till veckans Garagesnack har vi bjudit in racerföraren Fredrik Lestrup för att inte bara snacka om helgens DTM-premiär utan också om bilvärldens kanske coolaste suv och snabba familjebilar. Som krona på verket sågar Jonas Borglund både Centerpartiets trängselskattförslag och Hondas nya hybriddrivlinor.

Det bästa från senaste veckan, varje gång i Garagesnack.

Få din fråga besvarad i Garagesnack

Är det något du går och funderar över? Ställ då din fråga till oss så har du chans att den besvaras i Garagesnack. Skicka in din fråga till webmaster@teknikensvarld.se och märk mailet med "Garagesnack" i ämnesraden.

Missa inte att köpa Teknikens Värld nummer 10/2012 om du vill läsa hela det test av snabba familjekombibilar samt vårt Boxster S-projekt som omnämns i dagens avsnitt. I samma nummer hittar du dessutom en exklusiv provkörning av Volvos laddhybrid samt en spännande duell mellan TTA-bilen och STCC-bilen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!