Vi kör nya BMW 5-serie

Hans Hedberg har begett sig till Portugal för första provkörningen av nya BMW 5-serie generation G30. Häng med!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

 I Teknikens Värld nummer 27/2016 hittar du hela provkörningsrapporten.

Nya BMW 5-serie presenterades i oktober och i november öppnades orderböckerna. Nu har vi för första gången lagt vantarna på en 5-serie generation G30, i god tid innan själva marknadsintroduktionen som äger rum i februari nästa år. I filmen får vi följa med testchef Hans Hedberg under hans första mil bakom ratten på bilen. där berättar han mer om hur den upplevs och fungerar, och hur den står sig mot både föregångaren och konkurrenterna som utgörs av bland annat nya Mercedes E-klass och Volvo S90.

En fullmatad provkörningsrapport med nya 5-serie i huvudrollen läser du i Teknikens Värld nummer 27/2016 som finns ute i butik just nu. Självklart går tidningen även att beställa online.

Är du redan nu sugen på att veta hur de olika modellversionerna av 5-serie kostar klickar du här (där hittar du även alla möjliga fakta om bilen).

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!