Foto: @ Patrik Lindgren

Vi testar burnout-läget i nya Ford Mustang GT

Tycker du det är svårt att få till perfekta burnouts? Då är det nya Ford Mustang GT du ska ha, med funktionen ”Line lock” får du nämligen alltid perfekta burnouts som imponerar på, inte alla, men många.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

 Mustang-testet läser du i nya numret av Teknikens Värld.

I nya numret av Teknikens Värld låter vi testa en amerikansk coupéikon mot två europeiska, mindre ikoniska coupéer. Vi har nämligen plockat ut nya Ford Mustang GT för att göra upp med Audi A5 Coupé och BMW 4-serie Coupé.

En av många nya finesser i nya ”Mussen”, som i det här fallet har en 5,0 liter stor V8 på 418 hästkrafter, är funktionen ”Line lock”. Aktivera funktionen och du kan få till en perfekt burnout, även om du är helt nollställd på området. I filmen ovan ser du hur barnsligt enkelt det är.

Hela testet där nya Ford Mustang GT går en match mot Audi A5 och BMW 4-serie läser du alltså i Teknikens Värld sista nummer för året, med andra ord nummer 26/2015. Du hittar tidningen i din butik eller så beställer du ditt exemplar online – smidigt och enkelt.

Vi ber om ursäkt för den ”smutsiga” kameralinsen. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr