Foto: Andreas Libell / Teknikens Värld

Volvo V90 – vi synar nya kombin i sömmarna

Häng med när Mikael Stjerna granskar nya Volvo V90 in i minsta lilla detalj – allt från bagage och utrymmen till baksäteskomfort och priser.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Du kanske missade vår livesändning från världspremiären av nya Volvo V90 i går? I så fall ger vi dig nu en ny chans att titta på kombibilen som Volvo tror blir Sveriges nya favorit efter V70 – nu med extramaterial där Mikael Stjerna, vår man på plats (tillsammans med fotograf Patrik Lindgren), synar vad många efterfrågat, nämligen vad baksätet har att erbjuda i form av utrymme.

I filmen växlar vi även några ord med Kristian Elvefors, vd för Volvo Cars Sverige, och Robin Page, Volvo Cars prisbelönta interiördesigner som tidigare gjort sig känd för lyxig inredning i Bentleys bilar. Intervjun med Robin Page är på engelska.

Allt om Volvo V90 hittar du här, bland annat tekniska specifikationer, storleksjämförelser med V70, filmer och massor av bilder finns på länken.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!