Zlatan och Volvo – här är resultatet av samarbetet

Så har då Volvo släppt reklamfilmen där Zlatan Ibrahimovic medverkar. Filmen Made By Sweden är en hyllning till Sverige men också en reklamsnutt för Volvo XC70.

I kväll släppte Volvo den reklamfilm som man ”teasat” om några gånger under den gångna veckan. Reklamfilmen där Volvo tillsammans med Zlatan Ibrahimovic hyllar Sverige och samtidigt lyfter fram Volvo XC70.
Resultatet är en reklamfilm där vi får se Zlatan i olika miljöer samtidigt som han sjunger på en av Max Martin nygjord version av Sveriges nationalsång ”Du gamla, Du fria”.

– Det här projektet är något som jag har gjort med hjärtat. Jag har alltid älskat bilar, och när man har familj är Volvo det perfekta valet. Att göra den här hyllningen till Sverige är ett minne för livet. Resultatet, med den nya versionen av nationalsången, känns helt magiskt, säger Zlatan Ibrahimovic.

– Sverige betyder mycket för Volvo, och vice versa. Med Made in Sweden vill vi hylla Sverige och visa på den innovationskraft som ligger bakom att Volvo är ledande inom områden som säkerhet, miljö och design. Att vi gör den här hyllningen tillsammans Zlatan och Max Martin är något som vi är mycket stolta över, säger Anders Gustafsson, VD Volvo Personbilar Sverige.

Vad tycker du om reklamfilmen och Volvo-Zlatans version av nationalsången? Rösta och kommentera nedan.

Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer